esmaspäev, 1. veebruar 2016

Dreams are meant to come true ehk Bali, siit me tuleme!

12. jaanuar, tavaline talvine teisipäev. Talv on lõpuks kohale jõudnud ning kõikjal valitseb korralik lumetorm. Sellise ilmaga tundus suvi kohe eriti kaugel olevat. Ma olin just tunnike tagasi jõudnud Riia kontorist Radisson BLU hotelli ning suundusin teiste kolleegidega õhtusöögile, kui telefoni oli saabunud üks äärmiselt põnev teade, mis nüüdseks on muutnud ühe eluunistuse käega katsutavaks. 

Nimelt oli Hanna leidnud trip.ee lehelt ühe super pakkumise Balile! Suudate te uskuda - BALILE! Jah, ega selles midagi ebatavalist polegi ja neid pakkumisi erinevatesse sihtpunktidesse ülimalt soodsate hindadega on pidevalt, kuid kui tuleb ikka ahvatlev pakkumine Balile, mis on olnud pikalt nii minu kui Hanna unistuseks, siis mida on seal üldse veel oodata ja mõelda!?

Hannal oli aprilliks juba puhkus kindel, kuid minul oli vaja veel ülemusega sel teemal rääkida. Elevus oli juba koheselt suur. Mõelda vaid - jooga, loodus, rändamine, PUHKUS, helesinine vesi, templid, kauge maa, hoopis teistsugune kultuuriruum - põnev, põnev, põnev!

13. jaanuari lõunaks oli ülemusega puhkuseaeg läbi räägitud ja reisi planeerimine võis alata! Lennud, hotellid, passide uuendamised, vaktsiinid - vaja või mitte?, kindlustus, mida kaasa tassida, kas minna kohvriga ja olla turist või minna seljakotiga ja olla nagu üks tõeline rändaja.. Küsimusi hakkas peas ringlema sadu ja ilmselt ei olnud tol hetkel veel üldse kohalegi jõudnud, et tõesti, paari kuu pärast ongi minek paradiisi.

Esmapilgul oli tunne, et siis kui lennupiletid postkasti potsatavad, siis jõuab kogu see uskumatu olukord kohale ka. Aga ei jõudnud.. raha oli läinud, piletid olid olemas.. aga ikka ei olnud veel kohale jõudnud, et Bali saar on meid ees ootamas!


Tavaline õhtu Radissonis.


Mmmuah,

Kärry

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar