esmaspäev, 14. märts 2016

Countdown has begun - vähem kui kuu aega veel!

Aasta esimesed kuud on linnutiivul möödunud. Kaks kuud tagasi, mil hakkasime reisi planeerima, tundus see kõik nii kauge tulevik olevat. Kuid nüüd on lumi sulanud, esimesed soojad päikesekiired põski paitanud ja linnudki hommikusi jalutuskäike saatmas.

Nädal aega tagasi panin telefonis countdowni käima. Et ka ikka popp ja noortepärane olla ja pidevalt meeles hoida kui varsti see minek juba ikkagi on. Tegelikult mitte isegi lihtsalt minek vaid PUHKUS!! Kaks nädalat kõigest muust eemal, täiesti teises keskkonnas, olles ümbritsetud põnevatest seiklustest ja huvitavatest uutest tutvustest! 30 päevast on praeguseks alles jäänud 22 päeva, 14 tundi ja 49 minutit!! Uskumatu! Ilmselt järgmine kord seda appi avades on alles jäänud vaid nädal ja mõned päevad peale. 

Natuke siis meie reisi aegadest:

13:35 Tallinn - 14:05 Oslo (Norwegian)
18:00 Oslo - 23:05 Denpasar, Bali (Qatar Airways)

Balile lennates on pikal otsal ka üks vahemaandumine Qatari pealinnas Dohas. Kuna me ei tahtnud sinna lennates riskida liiga lühikese ümberistumisajaga, siis võtsime teise võimaliku variandi ning veedame mõned öised tunnid Doha lennujaamas. Kokku kestab lennu teine ots 23 tundi ja 5 minutit. Reisi alustame 6. aprillil aga kohale jõuame alles 7. aprilli hilistel tundidel. Sealset elu hakkame nautima alles 8. aprillil tegelikult. 

On mida oodata! 

Mmmuah,
Kärry

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar